torstai 25. huhtikuuta 2013

Granaattiomena-kvinoasalaatti

2 dl quinoaa
2 pientä granaattiomenaa
1 dl kikherneitä (liota yön yli) tai 2dl purkista
1 avokado
1 dl cashewpähkinöitä
½ punainen chili
1 tl juustokuminaa
1/2 tl paprikajauhetta
1/4 tl täysruokosokeria

2 kourallista tuoretta minttua
1 kourallinen tuoretta korianteria
1 rkl oliiviöljyä
himalajansuolaa ja pippuria


Jos käytät kuivattuja kikherneitä, keitä niitä n. tunnin verran.  Keitä quinoaa reilusti suolatussa vedessä 15 - 20 minuuttia, kunnes se on kypsynyt. Anna sen hieman jäähtyä. Kuutioi avokado, ota granaattiomenasta siemenet talteen.
Lisää joukkoon öljy, hienonnetut yrtit, kuivalla pannulla paahdetut mausteet sekä avokado. 
Paahda kuivalla pannulla hieman murskattuja cashewpähkinöitä ja mausta ne suolalla ja chilillä. Lisää pähkinät muiden ainesten joukkoon ja sekoita huolella. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.

ohje täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti