2 dl quinoaa
2 pientä granaattiomenaa
1 dl kikherneitä (liota yön yli) tai 2dl purkista
1 avokado
1 dl cashewpähkinöitä
½ punainen chili
1 tl juustokuminaa
1/2 tl paprikajauhetta
1/4 tl täysruokosokeria
2 kourallista tuoretta minttua
1 kourallinen tuoretta korianteria
1 rkl oliiviöljyä
himalajansuolaa ja pippuria
Jos käytät kuivattuja kikherneitä, keitä niitä n. tunnin verran.
Keitä quinoaa reilusti suolatussa vedessä 15 - 20 minuuttia, kunnes se
on kypsynyt. Anna sen hieman jäähtyä. Kuutioi avokado, ota granaattiomenasta siemenet talteen.
Lisää joukkoon öljy, hienonnetut yrtit, kuivalla
pannulla paahdetut mausteet sekä avokado.
Paahda kuivalla pannulla hieman murskattuja cashewpähkinöitä ja
mausta ne suolalla ja chilillä. Lisää pähkinät muiden ainesten joukkoon
ja sekoita huolella. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
ohje täältä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti