tiistai 16. huhtikuuta 2013

aamupalapuuro

Tee puuropurkkin seos, esim näin:

8dl kokonaista tattaria
2 dl kvinoaa tai hirssiä
1 dl pellavansiemeniä
1 dl auringonkukan siemeniä
1 dl kurpitsan siemeniä


Puuron valmistus (4 annosta):
2dl ed. mainittua seosta
2 rkl kuivattua hedelmiä tai muita sattumia toiveidesi mukaan
suolaa
voita tai kookosöljyä
(mausteita, kuten kaneli, kardemumma, vanilija)


Kiehauta seos n. 5dl vedessä, kaada vesi pois. Lisää kattilaan 4 dl vettä. Anna seistä seuraavaan aamuun.
Aamulla lisää 2dl vettä, kuivatut hedelmät ja haluamasi mausteet, kuumenna kiehuvaksi ja anna porista miedolla lämmöllä 5-10 minuttia. Sekoita joukkoon voi tai kookosöljy.


Ohjeet Joogaruokaa-kirjasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti