torstai 28. maaliskuuta 2013

Maapähkinäinen lanttusosekeitto

n. 400 g lanttua
2 dl keitettyjä kikherneitä1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
n. 1 dl maapähkinävoita
1 tl jauhettua korianteria,
1 tl juustokuminaa
1tl kurkumaa
musta- ja valkopippuria
ripaus chiliä
suolaa
1 rkl kookosöljyä
Kuori sipulit ja lanttu, pilko sopiviksi paloiksi.  Kuullota sipuleita, kurkumaa ja chiliä kookosöljyssä. Lisää lanttu,  kuullota hetki. Kaada kattilaan hieman vettä, keitä kypsäksi. Lisää kikherneet, maapähkinävoi ja loput mausteet, soseuta keitto ja lisää vettä niin, että saat sopivan rakenteen. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

ohje täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti