1 parsakaali
2 porkkanaa
1/2 fenkoli
1 pieni kesäkurpitsa
500g kirsikkatomaatteja
1,5 dl punaisia linssejä
kikherneitä tai papuja
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
pieni pala tuoretta inkivääriä
1 tl chilirouhetta
1 tl cayenne pippuria
1 tl kanelia
tuoreita yrttejä, esim korianderia tai timjamia
1 rkl kookosöljyä
Pilko kasvikset. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulit, raastettu
inkivääri ja mausteet ja kuullota hetki. Lisää parsakaali, porkkanat,
fenkoli sekä kesäkurpitsa ja kypsytä kasviksia noin 5 minuuttia. Lisää
tomaatit, linssit ja tuoreet yrtit ja anna tekeytyä vähintään 45
minuuttia. Lisää lopuksi (kypsät) pavut tai kikherneet ja keitä vielä 5
minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Tarjoile riisin kanssa.
Ohje ihanasta Green kitchen stories- blogista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti