perjantai 1. helmikuuta 2013

Joogin pata

1 parsakaali
2 porkkanaa
1/2 fenkoli
1 pieni kesäkurpitsa
500g kirsikkatomaatteja
1,5 dl punaisia linssejä
kikherneitä tai papuja
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
pieni pala tuoretta inkivääriä
1 tl chilirouhetta
1 tl cayenne pippuria
1 tl kanelia
tuoreita yrttejä, esim korianderia tai timjamia
1  rkl kookosöljyä

Pilko kasvikset. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulit, raastettu inkivääri ja mausteet ja kuullota hetki. Lisää parsakaali, porkkanat, fenkoli sekä kesäkurpitsa ja kypsytä kasviksia noin 5 minuuttia. Lisää tomaatit, linssit ja tuoreet yrtit ja anna tekeytyä vähintään 45 minuuttia. Lisää lopuksi (kypsät) pavut tai kikherneet ja keitä vielä 5 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Tarjoile riisin kanssa. 

Ohje ihanasta Green kitchen stories- blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti