torstai 28. helmikuuta 2013

Proteiinipatukat

Sekoita blenderissä ensin

1 dl kurpitsansiemeniä
1 dl kookoshiutaleita
1/2 dl hampunsiemeniä
1/2 dl hamppu- tai herneproteiinijauhetta
2 rkl chia-sieeniä

Lisää tämän jälkeen

10-12 taatelia
3 rkl sulatettua kookosöljyä
2 rkl raakakaakaojauhetta
ripaus vanilijaa
ja tarvittaessa hieman vettä

Kaikki sekaisin, surruru. Lisää vielä lopuksi

3 rkl kaurahiutaleita
1 rkl chia-siemeniä
hieman kristallisuolaa



Laita massa voipaperin päälle ja kauli tai painele siitä muutaman sentin paksuinen kiinteä levy.  Laita levy hetkeksi (vähintään puoleksi tunniksi) jääkaappiin. Leikkaa sopivan kokoisiksi patukoiksi Säilytä valmiit patukat jääkaapissa. Huoneenlämmössä patukat pehmenevät hieman, mutta säilyvät kyllä joitakin tunteja, joten niitä voi huoletta ottaa vaikkapa evääksi.

ohje Ekoloinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti