torstai 16. toukokuuta 2013

Lisukeporkkanat ja pavut

porkkanoita
seesaminsiemeniä
ripaus suolaa
öljyä

Paahda siemenet kuumalla pannulla. Laita sivuun, pehmennä porkkanasoiroja öljyssä n. 15 minuuttia tai kunnes ovat kypsiä. Heitä joukkoon seesaminsiemenet, mausta halutessasi suolalla.


500g vihreitä papuja
 2 rkl tahinia
1 valkosipulinkynsi
loraus oliiviöljyä
ripaus suolaa
1 sellerinvarsi
1/2 sitruunan mehu (ja raastettu kuori)
seesaminsiemeniä

Höyrytä tai keittele papuja hetki, älä tee niistä lötköjä! Huuhtele kylmällä vedellä.  Surauta tasaiseksi massaksi tahini, valkosipuli, öljy, selleri, suola sekä sitruunamehu. Sekoita  kastike ja pavut keskenään, ripottele päälle seesaminsimeniä ennen tarjoilua.

Ohje Joogaruokaa-kirjasta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti