torstai 17. tammikuuta 2013

Härkäpapulevite

5 dl keitettyjä härkäpapuja
1 keltasipuli
2–3 valkosipulinkynttä
1 porkkana
1 tl jauhettua korianteria
2 tl jeeraa tai garam masalaa
2 tl paprikajauhetta
1/2 tl jauhettua inkivääriä
1 tl ruokosokeria
4 rkl öljyä paistamiseen
2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet ja raasta porkkana. Kuullota sipuleita, porkkanaraastetta, mausteita ja sokeria paistinpannulla keskilämmöllä. Laita levy pienemmälle ja kansi päälle, anna hautua hetki. Soseuta seos yhdessä härkäpapujen kanssa blenderissä. Lisää samalla oliiviöljy. Mausta lopuksi suolalla!
Ohje Härkäpapua sarvista - kirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti