5 dl keitettyjä härkäpapuja
1 keltasipuli
2–3 valkosipulinkynttä
1 porkkana
1 tl jauhettua korianteria
2 tl jeeraa tai garam masalaa
2 tl paprikajauhetta
1/2 tl jauhettua inkivääriä
1 tl ruokosokeria
4 rkl öljyä paistamiseen
2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet ja raasta porkkana. Kuullota
sipuleita, porkkanaraastetta, mausteita ja sokeria paistinpannulla
keskilämmöllä. Laita levy pienemmälle ja kansi päälle, anna hautua
hetki. Soseuta seos yhdessä härkäpapujen kanssa blenderissä. Lisää
samalla oliiviöljy. Mausta lopuksi suolalla!
Ohje Härkäpapua sarvista - kirjasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti